ТВ БОМБА: Вихра на Иван влюбена в Жоро Игнатов!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вихра Петрова, бившата дългогодишна половинка на Иван Христов, унизи бащата на единственото си дете. Според нея съвсем друг мъж е голямата любов на живота й, при това – директен конкурент на дребосъка в телевизионния ефир.

Брюнетката споделя, че голямата й любов е и винаги е бил главният редактор на „Съдебен спор“ по Нова телевизия Жоро Игнатов. Двамата са близки от повече от 20 години и си споделят всичко.

Разбира се, те се правят, че винаги са били само приятели, а и Жоро е стар ерген, което поражда доста съмнения, но не се знае дали между двамата не е имало и интимност.

Двамата са заедно от десетилетия

Иван се раздели отвратително с Вихра, когато започна да й изневерява с Ирина Тенчева, а впоследствие я напусна заради нея и двамата се венчаха. После дори Ирина му роди още едно дете и вече той има две, докато бившата му остана само с едно.

Вихра обаче показа своята зла страна по време на развода им. Тя дълго време упорстваше да дава дъщеря им Ава Иван да я вижда. В крайна сметка двамата заровиха томахавките отдавна.

Що се отнася до Жоро Игнатов, той не е бил женен, няма и деца, което постоянно провокира закачки за ориентацията му. Дали обаче навремето е забил Вихра Петрова или винаги са били приятели, остава загадка.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!