Тате ще ми купи айфон, ама друг път! Синът на Блатечки го сложи в малкия си джоб

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Асен Блатечки и Диляна Попова даде първото си телевизионно интервю по БНТ. Първокласникът Борил се появи в студиото на Георги Любенов и забавлява зрителите по-успешно от именития си баща.

Део: Много хора ми помогнаха да се спася от дрогата, едни от тях са Дичо, Блатечки и ВерговСрещата ми с дрогата стана в барманските ми години и нощния живот свързан с тази работа. Всеки може …Oct 10 2021vijti.com

Пред аудиторията на обществената медия Борил призна какво си е поръчал от Дядо Коледа – играчки Годзила и Кинк Конг.

Синът на актьора се изпусна, че се е самопоканил на интервюто. „Вчера просто исках да дойда в телевизията и затова… Много е интересно това как се мърда стената и как минава от един телевизор до другия телевизор“, не скри удивлението си от огромната видео стена в студиото момчето.

Борил се похвали, че е най-добрият в отбора по джиу джицу, където баща му го записа да спортува. Не пропусна да отбележи и местата по света, които е обиколил с родителите си. „Бил съм в много градове – Париж, Лондон, в Малдивите, Занзибар“, заизрежда Блатечки-младши, при което баща му го прекъсна със забележката да спре да се фука.

Борил призна, че в Музикалното училище, където е в първи клас, свири на цигулка, но иска да се научи да свири и на китара. Издаде татко си, че не иска да му купи айфон. Блатечки го поправи, че ще му купи, но когато стане на 12.

Източник: Марица

Неверникът Блатечки се върна при първата си женаАктьорът Асен Блатечки и първата му жена Катерина Горанова са на път отново да заживеят като семейст…Oct 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!