Такова чудо никога досега не се бе случвало в България СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чудо невиждано – така може да се определи това, което се случва в ранни зори край София. От снимките, разпространени във фейсбук групата „Забелязано в София“, става ясно, че въпросната ситуация се развива на Северната скоростна тангента.

Мис България Радинела Чушева е неузнаваема след поредната пластика – одобрявате ли? (Снимки): Една от най-противоречивите носителки на титлата “ Мис България „, Радинела Чушева , нееднократно е…Jun 30 2021vijti.comНа пръв поглед кадрите показват двуетажна къща край главния път, но ситуацията съвсем не е такава.

Въпросният дом не е построен край тангентата, а е… на колела. Почти!

Къщата е качена върху голяма платформа, която пък се дърпа от ТИР.

„Такова нещо не може да се види в България. Подобни преносими къщи са типична гледка за САЩ и някои европейски страни, но не и у нас“, гласи коментар под снимките, публикувани от мъж с никнейм Vaskes Vossen.
„Тече някаква „операция“ край красивата тухлена къща. Има тежкотоварни машини и куп хора. какво обаче се случва никой не може да каже“, споделят други свидетели на странната гледка.

Повечето шофьори и пътуващи намалявали скоростта, за да огледат внимателно ситуацията, която изобщо не е типична за нашите географски ширини.

От къде обаче идва въпросната къща и на къде отива, както и кой е собственикът й все още не се знае.
Оказа се обаче, че операцията по преместването на дома е започнала още вчера, тъй като във фейсбук групата на столичния квартал Люлин се появи и нощен кадър на ситуацията.



Видео може да видите ТУК.

Бедствие в Мадан! Природата полудя в България!Кадър и видео Фейсбук, Гергана Христова и Rudi Mollov, Метео Балканс Бедствие в Мадан, съобщават мес…Jul 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!