Тази ли беше най-добрата имитация, правена някога в „Капките“?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В деня на шегата – 1 април, поредният епизод от 12-и сезон на шоуто „Като две капки вода“ отново предложи добри имитации и други не чак толкова успешни опити.

Победител стана изключителният Владимир Зомбори, който направи феноменална имитация на Earth song на Майкъл Джексън и просто не остави никакъв шанс на останалите участници.

„Ти направи едно най-високите нива на имитация до момента“, категоричен бе Любо Киров.

„Това не е просто имитация, а истинско въздействие. Ти ни отвя“, сподели Хилда Казасян.

„И нека да поздравим победителя тази вечер. Пред такова изпълнение – остава човек безмълвен и всички хубави думи, които мога да напиша, няма да са достатъчни, за да опишат емоциите и възхищението ми от тази имитация, от това представяне! Толкова прочувствено и красиво беше! Не съм вярвала, че някой артист дотолкова може да се доближи до оригиналния образ, който трябва да пресъздаде, и то на Майкъл Джексън!

Цял спектакъл имаше на сцената – децата, останалите хора, декорът и Владо в центъра на този изключителен момент! Много емблематична и хубава песен, носеща послание! Огромни адмирации за всичкия труд, старание, отдаденост и още, и още…, които той влага и показва в шоуто! Изключителен за пореден път! Джъстин, Адел, Васил Найденов, Кейти, Майкъл…, докъде се простират възможностите му…! Да е жив и здрав и да продължава да радва почитателите си с изявите си на всяка една сцена“, коментира възхитена зрителка.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!