Съдебната сага продължава: Съдия се оттегли от делото срещу Радост Драганова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съдебната сага на кипърския инвеститор Харис Кунтурис и Радост Драганова, която е едновременно тв водеща и бизнес дама, явно няма скоро да приключи, дочу HotArena.
По едно от делата, които Кунтурис спечели на първа инстанция „Солар енерджи съпорт“ фирмата на Радост и нейният зет Венцислав Гоцев, трябва да му върне 400 хил. евро. Тези пари са само част от допълнителната вноска, която Харис е направил за изграждането на соларния парк в района на Брезник. Съдът реши, че е незаконно заличаването на неговата фирма „Грийн енерджи България: ЕООД като съдружник във въпросната зелена инвестиция.
Телевизионната водеща Радост Драганова е съсипана след ареста на бившия йТелевизионната водеща Радост Драганова е изпаднала в силен стрес след ареста на бившия й мъж Явор Зл…Aug 3 2019vijti.com

Веднага след това Драганова обжалва. Делото е разпределено на съдия Иво Димитров. Адвокатите на кипърския бизнесмен искаха и в крайна сметка получиха неговият отвод. Причината е, че съдията се оказва много близък с бившия шеф на Апелативния съд генерал лейтенант Веселин Пенгезов, в което няма нищо нередно, но дъщерята на генерала – Анна е адвокат по делото на компанията, свързана с Радост Драганова.
Съдия Иво Димитров и ген. Пенгезов редовно обядват в ресторант Кратуните, пише в заявлението, с което защитата на Кунтурис иска отвод на Димитров. В този документ е подчертано, че близостта между двамата юристи обяснява „очевидния толеранс, с който се ползва другата странна по това дело, както и нарушенията на процесуалните права.

Дадени са и конкретни примери, които демонстрират специалното и по-благоприятно отношение на другата страна, пише „Уикенд“.
Припомняме също, че Радост Драганова е изпаднала в силен стрес след ареста на бившия й мъж Явор Златанов, научи Lupa.bg от приближени до стройната красавица. Преди седмица 45-годишния сенчест бизнесмен бе закопчан от МВР заедно с майка си, сестра си и още двама свои роднини по обвинения за изнудване и закани за убийство. Lupa.bg първи съобщи за ареста му.
Според Специализираната прокуратура, Явор е рекетирал собствения си баща – босът на фирмата за производство и монтаж на асансьори „Изамет“ Илия Златанов.

Миналата есен бившият свекър на Радост Драганова бе зверски пребит от охранител на наследника си, а след това пусна жалба в МВР, че синът му опитва силово да заграби бизнеса му и да го ликвидира.
На 10 юли 2019 г. таткото отново се оплакал, след като синът нахлул с въоръжени мутри в завода му в Дупница и обявил, че фабриката вече е негова собственост.
При акция на полицията срещу Явор Златанов и родата му антимафиотите се натъкнаха на внушително богатство – 35 кила злато в редки нумизматични монети, 565 000 евро в брой и 6 тузарски лимузини на обща стойност над 1,2 милиона лева.

Бандата с тартор бившия мъж на Радост Драганова ще бъде съдена за рекет и изнудване, както и за пране на пари. Повечето бяха освободени, но не и Явор Златанов, който все още обитава килия на следствения арест.
Задържането на 45-годишния мутроподобен баровец е нанесло тежки последствия върху психиката на дъщеря му Изабела, разкриват близки до Радост Драганова.
Източник: Хотарена
Софийският апелативен съд осъди водещата Радост Драганова, предстоят и други делаКипърският бизнесмен Харис Кунтурис спечели поредното дело срещу водещата Радост Драганова, научи Ho…Jul 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!