Счупих си ребрата, имам чувството, че някой ме души! Селин Дион разкри детайли за ада, през който преминава:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След близо две години Селин Дион проговори за първи път за нелечимото си заболяване – синдром на скованата личност, рядко автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система. След подробностите, които разкри при представянето на трейлъра за документалния филм I Am Celine Dion, Now, в интервю за Hoda Kotb по NBC News, Селин разказа как болестта постепенно я е засягала в продължение на 17 години.

— Сякаш някой те души.

Сякаш някой те стиска за гърлото. Сякаш говориш с една интонация и не можеш да нито по-високо, нито по-ниско. Всичко идва с крампите. Започна от гърлото и си помислих: „Не, всичко е наред, ще се оправи“, но може да се появи и в стомаха, гръбнака и ребрата. Имам чувството, че ако извадя краката си, ще остана в това положение или ако готвя, защото искам да го правя, пръстите на краката ми, ръцете ми ще останат в една позиция. Крампи са, но сякаш си в поза, която не можеш да промениш“, каза Селин и разкри най-болезнения момент:

Селин Дион заболяване

„В един момент си счупих ребрата, защото понякога, когато е много трудно, и това може да се случи.

Припомняме, че Селин разкри преди няколко дни в голямо интервю за Vogue, че е готова и да пълзи, ако вече не може да ходи.

„Надявам се документалният филм да не уплаши хората, а да ги осъзнае. Отне ми 17 години. Моля, не чакайте толкова дълго. Чувствах затруднение да контролирам гласа си. Пеех високи ноти и тогава гласът ми се „пропукваше“. „Отидох на лекар, прегледаха гласните ми струни и казаха, че са подути“, разказа Селин.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!