СУША! Наско Месечков не си е лягал с мъж от 9 години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Атанас Месечков не е бил интимен с мъж вече близо 9 години и трайно е преминал в лагера на хетеросексуалните. Топ танцьорът признавал пред близки, че еднополовата любов му липсва, но имал жесток ултиматум по въпроса от половинката си Кремена.

Оправната мадама още от самото начало установила правилата в двойката. Тя е много богата, държи най-голямата генетична лаборатория в България и финансира всичките бизнес начинания на Наско. За сметка на това красавецът туря край на гей изпълненията и минава в правия път.

Освен само с хонорарчетата си, без Кремена Месечков ще остане бездомен. В момента цялото им семейство живее в апартамент, закупен от нея преди брака и не подлежи на подялба.

Най-неприятното последствие, ако се раздели с жена си, разбира се, е свързано с децата му. Креми не си поплюва и ако мъжът й я предаде, повече няма да му позволи да припари до малките Айлин и Давид.

Кремена по принцип била много ревнива, но в случая за нея ревността е двойна, защото се налага да ревнува съпруга си и от жените, и от мъжете. Наско беше открит хомосексуалист, преди да се запознае с Кремена преди 8 години. Не успя да устои на парите й, а и искаше да има деца, поради което изостави гей живота си, но желанието за него не може да му се изпари.

В момента Месечков участва в „Денсинг старс“, където се вижда ясно как има страха жена си.

Танцьорът получи контузия по време на шоуто, но тя не е сериозна и няма да му попречи да продължи участието си. Той обяви, че ще се подложи на операция, но не разкри кога и къде.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!