Студент превърна стар автобус в луксозно жилище

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Студентът по архитектура, представящ се просто като Ханк, решил да превърне стар автобус в удобен и модерен дом . Той бил изморен да гледа нереализирани архитектурни проекти и за това решил да вземе нещата в свои ръце. След тригодишни проучвания не му останало нищо друго, освен да си купи стар автобус и да го превърне в луксозен дом с помощта на брат си и най-добрия си приятел.

Доброто винаги побеждава: Семейство издържа студент със стадо овцеИма хора, които носят толкова добрина и лъчезарност в себе си, че се превръщат в център на една малк…Oct 5 2019vijti.com

Така след 14 седмици работа автобусът се превърнал в нещо повече от подвижна каравана, в която можеш да живееш.

Превозното средство побира цели 12 души . Разполага скухня, баня и две прозрачни стъкла на покрива, които осигуряват красива звездна гледка през нощта. Обзавеждането е модулно, което означава, че може да се премества и съхранява на друго място.

Голямото двойно легло може да се превърне в зона за сядане или вечеря, а повечето мебели имат и пространство, където можете да съберете вещите си. Кухнята разполага с мивка, хладилник, фурна с котлони, които работят на газ. Малката подвижна баня се намира най-отзад н автобуса.

Двама изнасилиха български студент в Санкт ПетербургБългарски студент е бил изнасилен от двама мъже в Санкт Петербург. Това е съобщила приятелка на пост…Oct 18 2019vijti.com

Източник: Petel

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!