Строители събориха стена от къща, обзавежда…

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Строителна техника събори стена от двуетажна къща на хасковската ул. „Байкал“. Рухнал е цял калкан, а обзавеждането виси във въздуха. Гледката е като след бомбардировка, видя наш екип.

Снощи към 21 ч. стените започнаха да пукат. После изведнъж стената падна, разказа Росен, собственик на разрушената къща. Той, съпругата му и възрастната му майка успели да напусна навреме дома си. Сега сградата е необитаема, от нея не може дори да се вземе обзавеждането, защото е опасно.

Баба Ванга: да се предпазите от уроки и лоши очи дръжте това в къщата сиБаба Ванга доста често често е споделяла кои са онези предмети, които носят късмет, щастие и успех н…Mar 24 2022vijti.com

И днес падат отломки, всеки момент ще падне и хладилник от стая на втория етаж, който на практика вече на нищо не се крепи. Днес багер, който според съседите е направил белята, като е засегнал носеща конструкция на сградата, нямаше.

Къщата беше поддържана, Росен сам си правеше всичко, а сега загуби дома си, коментират негови ужасени съседи. Притеснената му сестра разказа, че в семейството само брат й работи, имал два синове.

Пострадалото семейство се изнесло снощи при роднини. От фирмата, на която предоставихме терен да строи жилищна кооперация, обещаха да ни обезщетят, каза Росен по телефона. Той допълни, че е в шок.

Очаква се утре експерти от община Хасково да направят оглед на къщата, за да се прецени каква ще е съдбата й. От информационната табела за строежа става ясно, че изпълнител на обекта е „Монолит“, възложител – Юсеин Юсеин, а стротелният надроз е поверен на „Кет Стройнадзор“.

Съпрузи си направиха приказна къща от 2 товарни контейнераМалката къщичка на Джейми и Дейв Хинкъл е само 37 квадратни метра, но не бързайте да ги съжалявате, …Mar 24 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!