Страхотно! „Златният Орфей“ се ЗАВРЪЩА / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стефка Берова пак се качва на сцената
Ще бъде като турне с най-известните звезди и песни от конкурса
„Златният Орфей“ се завръща!

Този път под формата на турне, в което ще участват звездите от легендарния конкурс, което ще протече под мотото: „Мелодия на годината се завръща“.

В турнето участие ще вземат: Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Данчо Караджов, Милена Славова, „Трамвай номер 4“, Христо Кидиков, а специален гост е Димитър Туджаров-Шкумбата. Турнето ще обиколи над 20 града в България, а финалът ще е с грандиозен концерт в зала 1 на НДК.

Орлин Горанов

Орлин Горанов

Стефка Берова

Стефка Берова

Песните, които големите звезди на естрадата ще изпълнят, ще са от времето на „Златният Орфей“ и са любими на не едно и две поколения.

В шоуто ще участва и невероятната Стефка Берова, която се връща от Италия, където напоследък живее. Освен в „Орфея“ знаменитата певица идва, за да се включи заедно с талантливия изпълнител Владислав Славов и в кампания за безопасно шофиране в страната.

Христо Кидиков

Христо Кидиков

Владислав Славов

Владислав Славов

Двамата артисти събраха сили, за да направят нова версия на хитовата песен „Шофьорите са като ято“, която да засили посланието за необходимостта от отговорно шофиране.

Шкумбата

Шкумбата



Данчо Караджов

Данчо Караджов

Песента, която оригинално е от 70-те години на миналия век, беше начало на предаването „Хора, пътища, автомобили“ 40 години, което е неизменна част от програма „Хоризонт“ на БНР.

„Към песента ще бъде заснет и видеоклип, който ще включва сцени на безотговорно шофиране, които да помогнат на зрителите да осъзнаят опасностите и последиците от такова поведение на пътя“, сподели певицата.

Източник: bgdnes

Камъкът на Орфей или енергийното чудо на БългарияГодината е 1987. Мястото – магичните Родопи. Недалеч от Кърджали се намира местността Вишеград. Един…Jan 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!