Страхотни промени в bTV, Хекимян гори

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Големи промени се задават в bTV, научи „Марица“. Причината е в недоволство сред журналистите. Почти сигурно да 2 седмици ще бъде жертван Антон Хекимян, който ще напусне поста директор „Новини“.

Златимир Йочев, който замести Хекимян, е израснал в размирна Либия (снимки)Заместникът на повишения в директор Антон Хекимян е Златимир Йочев, когото зрителите познават от ефи…Mar 15 2021vijti.com

Повечето журналисти са скочили за по-високи заплати при новите собственици, но са били отрязани.  Затова всеки се спасява при първа възможност.

Първо в

„Нова телевизия“ вече се възползва и успя да открадне две топ репортерки. Красивата Глория Николова (горе) напусна bTV, за да отиде при големия конкурент. В същата посока поема и не по-малко чаровната Ана-Мария Конова, която е пуснала предизвестие.

Първо в

Напрежението е избило в нюзрума, като Хекимян е готов да хвърли кърпата. Той смени на горещия стол Венелин Петков, но явно скоро BTV ще смени отново всички началници.

Цветанов при Хекимян: Щях да напусна ГЕРБ и без Апартментгейт. Заплатата ми е колкотоПри всички случаи щях да напусна ГЕРБ. Това заяви лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цвета…Feb 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!