Стоянка Мутафова още не знае за смъртта на Ламбо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Цяла България скърби след трагичната вест за смъртта на големия актьор Стефан Данаилов. Силни думи за Ламбо изрече премиерът Бойко Борисов, а лидерката на БСП избухна в сълзи.

Последни новини за състоянието на Стоянка МутафоваАктрисата Добрина Гецова смени комедийната прима Стоянка Мутафова в постановката „Скакалци“, съобщав…Nov 26 2019vijti.com

Емоционална изповед за големия актьор направиха и от Народния театър „Иван Вазов“ и НАТФИЗ. Читател на Блиц, който се лекува във ВМА сподели пред медията какво е било състоянието на Ламбо часове преди да почине.

„Видях го. Беше в стаята си. спокоен и спящ. Дали бе в кома или не не знам“, казва читателят ни. Медиците обаче коментирали, че състоянието на Ламбо било по-тежко от това на Г-ца Стихийно бедствие.

Стоянка Мутафова, която също се лекува във ВМА все още не е разбрала за смъртта на колегата й. Тя продължава да е във влошено здравословно състояние. От време на време идва в съзнание, но от вчера е на подпомогнато дишане.

„Вено, идвам при тебе!“ – Стоянка Мутафова затрогващо към покойната Невена Коканова (Снимки)Зрителите на БНТ станаха свидетели на тези затрогващи думи на великата Стоянка Мутафова , изречени к…Nov 28 2019vijti.com

Източник: Petel

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!