Стоичков се разплака в ефир заради расисткия скандал (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се разплака в ефира на телевизия „Tudnusa“ заради расисткия скандал. Камата бе поканен да коментира случилото се на мача с Англия (0:6), а по време на дискусията не успя да сдържи сълзите си.

Развод съсипа Стоичков: Малката му щерка Христина се раздели с хърватския си съпруг ЛукаСемейни драми разкъсват фамилията на легендарния футболист Христо Стоичков. Малката дъщеря на Камата…Oct 9 2019vijti.com

„Да не се допускат до стадиона или по-тежко. Като в Англия от години. Пет години, без да стъпват на стадиони нито на национален отбор, нито на мачове в страната. Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че се чувствам добре?!“, каза Стоичков на водещата, след което сълзите потекоха от лицето му.

В социалната мрежа „Туитър“ пък вече се разпространява хаштаг, който е за изваждане на страната ни от големи първенства – #BanBulgaria.

Източник: БЛИЦ

Мика Стоичкова води Миа за ЧРД в България: Малката принцеса cтaвa нa тpи и e гoлямa cлaдypaнa СНИМКИДъщepятa нa Mиĸa Cтoичĸoвa cтaвa нa тpи, Mиa e гoлямa cлaдypaнa
Mиĸa Cтoичĸoвa щe дoвeдe дъщepичĸaтa…
Sep 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!