Стигна дъното! Жана Бергендорф не прилича на себе си! На 37 години, а е като повехнала стара жена./СНИМКИ/

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Момичето, което грабна победата в „Х Фактор“ с уникалния си глас и излъчване вече не прилича на себе си! Тогава тя се превърна в любимка на Саня Армутлиева… Е, за жалост, това вече е история, която едва ли ще се повтори някога.

Знаем, че тя отдавна се раздели с шефката на „Вирджиния рекърдс“ заради злоупотребата си със забранените субстанции и оттогава всичко за нея сякаш рязко тръгна надолу.

Преди дни клиенти на столичен бар, където Бергендорф си вади хляба, останаха потресени и ужасени от тази Жана, която се появи пред тях.

Сами може да видите разликата и да се замислите какво може да причини на всеки подобен живот. Жана Бергендорф е едва на 37 години, а вече прилича на повехнала стара жена. Дори зъбите й са оредели и си личи, че отдавна не е посещавала стоматолог. Косата й също е значително оредяла, но явно и Жана не се е постарала да я измие, което я прави още по-рядка, сплъстена и мазна.

За фигурата няма смисъл да говорим – тялото на певицата е толкова отпуснато и надебеляло, че може да облича единствено рокли за лелки. Тъжно и жалко, коментираха очевидци.

„Каква беше, каква стана… И кофтито е, че си го направи сама. Но като й е толкова акъла… Как може да затриеш всички шансове, които животът ти е дал, за да се превърнеш в това?!“, шушукаха стреснато клиенти.

Жана Бергендорф е неузнаваема + 100 килограма. Няма и помен от момиченцето (снимка) Жана Бергендорф е станала почти двойна по размери. Певицата, която от години се бори не само с нарк…Nov 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!