Стефан Данаилов се лекувал в чудотворна пирамида

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За нови чудеса около подземната пирамида в село „Петко Славейков” сигнализира нейният откривател инж. Величко Трифонов. Радиестезистът разказа, че в лечебната енергийна зона вече идвали хора от цяла България, че и от чужбина. По думите на Трифонов жив интерес към свръхестественото място е проявил не кой да е, а и актьорът Стефан Данаилов.

Стефан Данаилов изпадна в кома: Големият актьор бере душа във Военномедицинска академияГолемият актьор бере душа във Военномедицинска академия, дробовете му се пълнят с вода Големият Стеф…Oct 16 2019vijti.com

„Имаме уверенията на сестра му, че ще го доведе да направи няколко сеанса горе. Очакваме ги да дойдат, защото чувам, че Данаилов не е много добре здравословно, а пирамидата ще реши всичките му проблеми“, убеждава бай Величко.

„Хората се катерят нагоре пеш, защото нямаме добра инфраструктура. Колите им, ако са джипове, стигат само до средата на хълма, но после си трябва ходене“, информира местният гид. Усилията обаче си стрували, защото на хълма хората оставяли изумени от ефекта, а мнозина вече оставили тук и болежките си. Диагнозите, които вълшебната местност успявал да повлияе добре били: астма, депресия, проблеми на опорно-двигателния апарат, на имунната система и др.

Именитият актьор имал куп заболявания, между които и дископатия. „Когато Стефан Данаилов дойде, ако не може да се качи до горе ще го лекуваме на място с енергизираната вода“, обяснява радиестезистът. Методът се състоял в следното. През нощта пластмасови бутилки се качват да престоят горе на върха. Тъй като водата има скрита памет, в нея се записвал целебният код под формата на квантова вибрация. После в течността се слагал и кристал аметист, които усилвал благотворното въздействие. Човек който пие от водата се подмладява дори на клетъчно ниво, обяснява радиестезистът.

Калето

Според легендите на местните хора под възвишението, което те наричат Калето, се крие подземна пирамида на хиляди години. Сега върху него расте гора, но наистина формата на склоновете е като изсечена пирамида. Тя имала способността да фокусира лечебна енергия от недрата на земята и Космоса. И ако човек застане точно във фокусната точка, то с него се случвало нещо необяснимо.

„Аз имам обяснение за това, че горе човек се чувства по-добре. В тялото на човека има над 850 енергийни точки. Когато отидете на нашата пирамида, това е все едно да ги сложите под чешмяна вода – цялата мръсотия в нас се отпушва на фино ниво и отива надолу в земята“, описва образно лечебния ефект на мястото инж. Трифонов.

Най-болният орган

Величко разказва, че тези дни хората, които се качват горе, най-често усещали загряване и иглички в областта черния дроб. От храната и въздуха този орган на много българи е замърсен. Черният дроб още се нарича химическата лаборатория на тялото, която ни спасява и от редица вреди неща, които поглъщаме с храната и въздуха. Фактът, че той реагирал подсказвал, че живеем в много отровна среда.

Следващите усещания, за които говорят хора край пирамидата, са в областта на слънчевия сплит. И тук си имало обяснение. Заради тежкия живот, оскъдицата и безработицата тази чакра (енергиен център) е най-натоварена. Според източната медицина тя отговаря за поддържането на енергийния баланс. А когато човек е притеснен енергията на сплита намалява и започваме да се чувства отпаднали и по-често да боледуваме.

„Аз също често ходя горе. Усещам тази енергия, която прочиства и обновява цялото ми тяло. Специално в слънчевия сплит се чувства осезаемо загряване. Ето скоро пак се качих и като с върнах такъв сън не съм имал през живота си-дълбок и лечебен. Като се събудих бях нов човек“, уверява инж. Трифонов.

Той не скри че води „горе” не само чужди хора , но и свои роднини. Племенницата му имала някакво образувание в областта на шията. След няколко разходни до горе всичко отшумяло , а туморът се стопил.

Катастрофата

За себе си Величко Трифонов разказа, че цял живот се занимавал с точни науки, инженер е по образование. В кариерата си е бил директор на не едно и две промишлени предприятия.

През 1994 г. претърпял автомобилна катастрофа, която преобърнала мирогледа му.

„Беше страшна мъгла между Сопот и Микра за да избегнем камион пълен с мед, се преобърнахме“, спомня си страшния момент Трифонов. Той имал късмет, защото след като изхвръкнал от колата паднал на едни декоративни храсти, които го спасили от сигурна смърт.

„От стреса тогава прекарах микроинсулт. След заболяването усетих, че съм получил някаква свръх сензитивност. Започнах да се занимавам с радиестезия, която сякаш отключи тези способности“, обяснява Величко Трифонов.

Ядосва се, че българинът още не е прогледнал за природните богатства, които има.

„Да имаме това природно богатство и да не можем, но и да не искаме да го ползваме – това е грехота“, категоричен е жителят на село „Петко Славейков”.

Тома Неверни

С помощта на радиестезичните си способности и едно махало бай Величко казва, че е успял да измери и възрастта на лечебната пирамида, която се крие под хълма под Калето. Тя била строена от прастара цивилизация преди около 20-22 хиляди години.

„Най-големият Тома Неверни, че там има неземна лечебна сила, беше жена ми. Като се качи няколко пъти кръвното й се нормализира. Преди й беше 170 на 100-95, а сега е паднало и под 80. Всичко кръвни показатели са в нормата. Само захарта беше вдигнала, защото ходила да руби грозде и взела, че си хапнала повече, а е диабетик и не бива“, смее се инж. Трфонов.

Той се надява областният управител с помощта на общинските власти да направят една пътека до хълма, за да могат повече хора да се усетят силата на биоенергията и изцелението.

Ламбо приет във ВМА с опасност за живота: Стефан Данаилов е настанен в интензивното отделениеСтефан Данаилов е приет по спешност във Военномедицинска академия (ВМА) в София, научи Lupa.bg. Спор…Oct 9 2019vijti.com

Източник: retro

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!