Стегната и по бански: СНИМКИ на 75-годишна секси баба, която отказа захарта и изглежда феноменално! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Просто е невъзможно да се повярва, че Каролин Харц е на 75 години! Австралийката непрекъснато е разпитвана как е постигнала такива идеални форми и успява да ги поддържа дори в напреднала възраст. „Много жени над 50 години намират за невъзможно да поддържат разумна форма и тегло“, каза Харц.

Каролин Харц фигура

Каролин не крие това. Жената открито заявява, че преди 35 години се е отказала от захарта, въпреки факта, че обича сладко.

Каролин Харц живот

Причината за това била не само трудността при поддържане на теглото, но и диагнозата преддиабет. За да предотврати развитието на болестта, Хартц трябвало спешно да спре консумацията на захар, което тя и направила.

Каролин Харц тайна

красива австралийка

Разбира се, тя не се отказала напълно от сладкото, просто заменила обичайната захар с естествен аналог – ксилитол. На негова основа Каролин все още прави сладкиши и бисквити.

Известно време след отказа от сладкото австралийката започнала да забелязва, че тялото й започва да се променя към по-добро: кожата става по-тонизирана, излишните килограми изчезват.

Каролин Харц тяло

Каролин е съгласна, че след 40-годишна възраст е по-трудно да се поддържа тялото във форма, но все пак е възможно. Основното е да внимавате какво ядете, колко ядете и да сте напълно концентрирани по време на хранене.

Знаем, че с напредване на възрастта метаболизмът ни се забавя, това просто означава, че трябва да се съберем, да започнем да ядем по-здравословна храна “, каза австралийката в интервю за Daily Mail.

жена тренировка

Каролин не принуждава никого да спре да яде захар като нея, но показва с примера си, че отказът от вреден продукт, здравословното хранене и малко спорт ви позволяват да се поддържате в добра форма, дори когато вече сте над 70.

Каролин перфектна фигура

Ако мислите, че Глория е секси по бански, само вижте новия ѝ стил! Красота и класа (Снимки): Когато кажем името Глория , то автоматично се сещаме за най-очевидния му синоним – сексапил. Доскор…Oct 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!