Стана ясно РАЗДЕЛЕНИ ли са Емилия и Жорж Башур

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Емилия и Башур потвърдиха, че още са двойка

  • Напук на слуховете за крах в отношенията им 
  • Снимка от публично събитие издаде, че фолкпевицата и бизнесменът са заедно 

Фолкпевицата Емилия и бизнесменът Жорж Башур не са се разделили и продължават да са семейство!

Това става ясно от снимка от концерта на попфолк легендата Лия, който се проведе преди дни в зала 2 на НДК в столицата. Кадър от събитието, споделен от тяхната колежка Рени, издава, че Емилия и Жорж са заедно напук на слуховете през последните месеци, че е настъпил крах в отношенията им.

Първоначално общите снимки на двамата от социалните мрежи изчезнаха, а след това съпрузите изобщо не бяха засичани заедно, което още повече засили съмненията, че нещо се е случило. От концерта става ясно, че червенокосата изпълнителка и бизнесменът още са двойка. Двамата греят един до друг и изглеждат видимо щастливи. И на този етап няма драма в любовта им.

Фолкпевицата дълго време криеше какво се случва в личния й живот
Фолкпевицата дълго време криеше какво се случва в личния й живот

Кампания на вестник “24 часа“ – “Карай умно – стигни жив“

През март тази година Емилия получи жив подарък за рождения си ден – малко сладко зайче. Фолкпевицата си пусна видео как гали животинката и й се радва, а коментарите бяха повече от умилителни. Тогава направи впечатление, че във видеото никъде не присъстваше половинката на певицата. До преди това изпълнителката винаги пускаше снимки от празника си, на които се виждаше как празнува с Жорж Башур. Но през пролетта такива нямаше. Още тогава се заговори, че нещата между двамата май са започнали да скърцат.

Преди това Емилия поздрави в социалните мрежи дъщеричката си Жоржина за рождения й ден, но не спомена и дума за таткото на момиченцето – Башур. Малката стана на 2 годинки, като е кръстена на баща си.

„Чудех се дали да публикувам нещо за себе и реших, че не аз съм важна, важни са хората, които ме правят щастлива. Благодаря от сърце на семейството ми. Имам много малко приятели, но все пак имам и благодаря на Господ за всичко в живота ми“, написа Емилия, като намекна, че с Башур са заедно, но отново официално потвърждение нямаше.

И така до преди няколко дни, когато публично се появяват заедно и признават любовта си пред обществото.

„България Днес“ им пожелава дълго семейно щастие и да не се разделят!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!