Спецакция в ресторант на Весо Брадата в „Драгалевци“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мащабна акция се е провела тази вечер в столичния ресторант „Воденицата“, който е собственост на небезизвестния Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата. Заведението се намира в кв. „Драгалевци“. Икономическата полиция и инспекцията по труда влязоха в ресторанта, чийто собственик е любовникът на Мис България за 2001 година – Ивайла Бакалова.

Часовници за 2 млн. лв. иззети от джипа на Ивайла БакаловаГолям брой луксозни часовници на обща стойност почти 2 милиона лева са иззели криминалистите при оби…Sep 11 2020vijti.com

Според управителя на заведението общо 6 институции са влезли на проверка в
ресторанта, сред които икономическа полиция, българската агенция по
безопасност на храните, както и регионалната здравна инспекция.

Веселин Денков бе задържан на 1 септември при опит да премине граничен пункт „Калотина“ заедно с Ивайла Бакалова. Срещу него има повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна група.

Според таен свидетел собственикът на финансова къща „Маршал груп“ Веселин Денков-Брадата заедно с укриващия се в Дубай с 18 обвинения хазартен бос Васил Божков активно се е включил във финансирането на протестите в София.

Вчера Специализираният апелативен съд го остави за постоянно в ареста. Акцията
вече приключи, заведението не спря работа през цялото време, докато течеше тя, а
резултатите от нея все още не са ясни.

Манекенката Ивайла Бакалова закъса за пари, бившият й спря издръжкатаМанекенката Ивайла Бакалова е напуснала Дубай и тихомълком се е върнала в България, научи „Галерия“.…Aug 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!