Софи Маринова се обезобрази с нови пластики – не прилича на себе си вече! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Софи Маринова е поредната „жертва“ на манията по разкрасяване и уголемявана на различни части от тялото, която е обзела родните звезди в последните години. Първо бяга веждите, скулите, гърдите, а сега посегна и на устните си , които и иначе си бяха съвсем добре като размер и форма.

От последните снимки на певицата е видно, че и тя се е подвела по модерните напоследък “набухватели” за лице.

Ако съдим по включванията ѝ в социалните мрежи, лицето ѝ е добило формата на пълен овал и където е могло да се инжектира нещо , вече е направено. Устните на Софи Маринова далеч не са това, което бяха. На практика устата ѝ изглежда толкова безформена и подута, че ѝ пречи да използва говорния си апарат. Въпросният проблем е съвсем характерен за жените, които са се подхлъзнали по отношение на “набухвателите”. Колкото и да си мисли, че е супер, певицата бързо се изгубва в речта си, докато си изговори всичко. И реално говори доста по-бавно, отколкото това, на което сме свикнали.

Софи устни

Не само устните обаче са били „подобрени“ с пластики. Макар кожата ѝ да изглежда безупречно опъната, не може да не се отчете, че филърите са ѝ дошли в повече. Ако продължава така, Софи Маринова съвсем скоро ще клъцне и носа си и тогава ще залагаме на коя фолкаджийка прилича. И ако корекциите идват, за да изглежда актуална, леко се е пооляла в избора си. Проблемът с количествата набухвател е всеобщ и всяка вървежна мацка в бранша е червен сигнал за опасност.

Лили Иванова остана без думи от тази постъпка на Софи Маринова Естрадната прима Лили Иванова получи изненадващ подарък от колежка. Звездата се похвали в социални…Mar 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!