Софи Маринова пак смени версията и призна за счупената ръка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Софи Маринова смени версията за счупената си ръка и призна лъжата за снимането на клип на Капките, пише Хотнюз.

Припомняме, че певицата се озова в „Пирогов“ и бе гипсирана ден след абитуриентския бал на единствения си син Лоренцо. Говорителят ѝ съобщи, че тя пребила при снимането на клип за „Като две капки вода“.

Софи Маринова пя разплакана Лили Иванова, дарява 1000 лева на КГБСофи Маринова се разплака няколко пъти на сцената на „Като две капки вода“ в понеделник, 17 май, зар…May 18 2021vijti.com

Hotnews.bg разкри, че такова видео въобще не правено, а сега пред „България днес“ тя самата даде да се разбере, че говорителят ѝ е излъгал. По-страшното е обаче, че Маринова продължава да живее в ужас от нови побои от страна на приятеля си Гринго, който все пак се оказа виновник за потрошената ръка.

„Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, ала не го отразих. Гринго тръгна към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Това е истината“, разкри Маринова.

Думите ѝ ясно показват, че певицата живее в постоянен страх от ново насилие и класическа жертва на домашен тормоз. След като се страхува, че не отговаряйки на въпрос на Гринго, може да си изпроси боя, явно агресията в дома ѝ е ежедневие.

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от ГрингоСофи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда …Jun 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!