Софи Маринова наля близо 17 бона в цялостен тунинг – феновете не я одобриха (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само допреди няколко години ромският славей Софи Маринова все още бе в редиците на „естествените“ поп фолк изпълнителки (като не се брои силикона в бюста). Напоследък обаче и тя залитна по манията за безкрайно тунинговане – устни, вежди и какво ли още не…

Близки до звездата издадоха, че Софи се е подложила на цялостен тунинг – първо на липосукция, а изсмуканите мазнини (за да не отидат зян) били върнати обратно, но на други места в тялото.

Фолк певицата се доверила на услугите на доктор Георгиев, който й направил пълен комплект тунинговане.

От човек, от приятелския кръг на певицата се разбра, че мазнините, които били отстранени от стомаха, били обратно инжектирани в тялото на Софи, с тях повдигнала дупето си и уголемила устните си.

Софи устни

Освен, че се сдобила с вирнат задник, за какъвто отдавна мечтае на ремонт бил подложен и балкона й. Предишният й силикон бил подменен с нов, като докторът добавил по още 500 кубика във всяка една от гърдите.

Софи Маринова тунинг

Така, че с едно прекарване на масата на хирурга ромската перла се обзавела с апетитно дупе, сочни устни и напращели гърди и останала  без тлъсти баджаци и корем. За всичките си корекции Софито се изръсила между 15 и 17 бона.

Софи Маринова нов тунинг

Обаче не всичките й почитатели харесаха чисто новата Софи и я разкритикуваха в Инстаграм: „Превърнала си се в силиконка, вманиачена по корекциите! Изобщо не си истинска, а напълно изкуствена!”, критикуват я фенове.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!