Снимки от бутиковия рожден ден на Жаси от Сделка или не

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 3 септември красавицата спретна бляскав купон в изискания столичен ресторант C’est La Vie, на който бяха поканени най-близките й приятелки.

Партито на Жаси беше изцяло дамско, а за украсата, която беше като извадена от приказка, рожденичката се довери на популярната агенция Amarain, която е предпочитан избор при организацията на събития сред родния хайлайф и не само.

Бляскавата декорация беше решена в златно и черно, като Жасмина се беше спряла на тези цветове и за тоалета си. Много от гостенките също се бяха съобразили с този дрес код и се бяха нагласили в унисон с украсата.

Освен множеството балони, акцент в нея несъмнено беше т.нар sequin wall – пайетена стена, която вече се превърна в световен хит и става все по-популярна и в България.

От агенция Amarain я бяха изработили отново в черно и златно и с името на рожденичката в центъра. Освен, че придава блясък към атомосферата на партито, стената от пайети е и предпочитано място за снимки и селфита. И несъмнено задължителен атрибут за всяко празненство.

От агенцията се бяха погрижили и за комфорта на гостите, чиито маси също бяха декорирани със стилна украса. След ресторанта, рожденият ден продължил в актуалния клуб Театро, където Жасмина и гостенките й се забавлявали до сутринта.

Помните ли Жаси от Сделка или не-Тотално променена, тя показа най-после бащата на 3-те си деца-Снимка Помните ли русата сексбомба Жасмина Тошкова – Жаси от „Сделка или не“. Блондинката изчезна от светс…Jul 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!