СМРАЗЯВАЩО! Радиестезист открил локацията на Сашко ОЩЕ ПРЕДИ ДНИ – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Радиестезист посочил точното място на изгубения Сашко, както и целия му здравен статус още преди два дни, разбра ZaPernik.com. Ивелин Иванов е написал в групата „Да намерим Сашко“ следното, като е илюстрирал локацията със сателитни снимки:

„Това са моите нощни биолокации които съм замерил чрез радиестезия и биорезонанс от последните четири нощи и ориентировъчния маршрут на малкия.Дано да са от помощ данните.Последната е в 00.00 17.11.2022.Пулс 55,кръвно 71/110 температура 34,2 Здравен статус 97%.“

Днес, когато Сашко вече е намерен жив и здрав, Ивелин Иванов е споделил и изминалия маршрут на момчето от мястото му на изчезване до мястото.

„Това е целият ориентировъчен изминат маршрут от Сашко,благодарности на всички участвали доброволци които не се отказаха вярващи и невярващи в науката на науките Радиестезия и Биорезонанс“, пише Ивелин.

Въпреки, че човекът се е опитал да помогне, много хора са се подиграли с информацията и са го оплюли. Все пак част от доброволците са тръгнали по начертаните следи, били са близо до мястото, но не са имали шанс да открият момченцето.

„Ако Ви бяха обърнали внимание щеше да се случи по-рано. Никой от плюещите няма да се извини“, коментира Аделина Иванова.

Лелята на Сашко: Вярвам, че е бил отвлечен, някой го е пусналЦял Перник се вълнува от добрата новина за намирането на Александър след повече от седмица в неизвес…Nov 19 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!