СМЕЛ ТИРАДЖИЯ ИЗВАДИ ЖЕНА ОТ ГОРЯЩА КОЛА СЕКУДНИ ПРЕДИ ДА ИЗБУХНЕ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шофьор на камион извади жена от горяща кола секунди преди да избухне. 65-годишният Джон Растрик карал своя камион на север по път М1, южно от Лестър, Англия, когато пред очите му два автомобила катастрофирали, пише Daily Mail.

Куче е спасило бебе коала в Австралия (Снимки)Голдън ретривър се прибрал у дома с коала на гърба си в Австралия. Кери Маккинън отглежда кучето Аша…Jan 8 2020vijti.com

При сблъсъка едната кола избухнала в пламъци, а другата се ударила в мантинелата. Шофьорът на камиона веднага скочил от кабината и се затичал към горящата кола. На записа от видеорегистратора в камиона се вижда как Джон Растик успява да отвори шофьорската врата на автомобила и да извади от огъня 27-годишната Пари Мистри. Секунди по-късно резрвоара на колата избухва. Колата се превръща в огнена топка само 29 секудни след като тираджията вади младата жена, се вижда още на кадрите.

За проявената смелост Джон Растик получава награда от службата за Спешна помощ в района.
„Видях как колата се завъртя няколко пъти и почти веднага се запали. Разбрах, че в този момент няма никой друг, който да помогне. Надявах се на помощта на Бог. Пренебрегнах всичките си страхове и се опитах да спася момичето“, разказа той.

Двамата са станали приятели след инцидента. Младата жена претърпяла тежка операция и след това трябвало отново да се научи да ходи. Днес Пери продължава да се възстановява и е благодарна на Джон, че е спасил живота ѝ.

 

Лекари спасиха жена от Търновско, която умря 6 пъти50-годишна жена от село Страхилово беше върната от „оня свят” в отделението по кардиология в областн…Jan 14 2020vijti.com

 

Източник: Daily Mail

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!