След 7 дълги часа чакане в Спешното: Мъж издъхна със счупени ребра!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


За кошмарна случка с фатален край разказа жена в социалната мрежа. Тя сподели, че в Спешното отделение на плевенска болница, е бил заведен нейният дядо.

Там възрастният мъж е трябвало да прекара седем мъчителни часа в чакане, без да му бъде обърнато внимание.

Д. Николова е силно възмутена от отношението на медицинския персонал, особено от липсата на каквато и да било загриженост и отношение. Когато най-накрая мъжът е прегледан, се установява, че има спукани и счупени ребра от двете стани на гръдния кош.

Инцидент със загинал в Стамболийски! Очевидец: Човек е на парчета! (обновена)За страшен инцидент в Стамболийски съобщава Plovdiv24.bg. Има загинал човек! „Здравейте! Това е ста…May 30 2021vijti.com


За огромно нещастие за съпругата, дъщерята и внучката – човекът издъхнал.

Ето какво написа Н. Димитрова:

“Уважаеми” здравни работници на град Плевен, дали самите вие или самата система убива хората влезли в институцията БОЛНИЦА, но аз не мога да си обясня как позволявате пациент, влязъл през Спешно отделение, да го разкарвате 7 часа по кабинети и казвате: “Няма нужда от притеснение” и не поемате никакви сериозни мерки.

Всеки да казва различно на близките, а ситуацията да е съвсем различна, не Ви ли е срам, заради “тъпия” вирус да забавяте нещата и чак след седем часово разкарване вие му намирате място в отделение “уж” без опасност за живота и след 20 мин. съобщавате, че пациента е починал.

Това беше моят дядо, един от най-скъпите ми хора, човек за пример. Цял ден вие не успяхте да предприемете серизоно мерки и да оправите нещата, за вас живота продължава, но за нас вече не е същия. Съобщавате ситуацията доста небрежно: “Не знам какво да ви кажа, освен моите съболезнования”, да нямате малко уважение към дъщеря му, съпругата и неговата внучка, а просто да обърнеш очи. За мен това е безобразие.

Как хората в другите държави успяват да направят всичко и да спасят живота на човек на момента, както онзи ден на мача – даденият футболист пада на земята от внезапен инсулт и го спасяват, а моят дядо “уж” му няма нищо, след часове се разбира за спукано ребро и още по-късно за счупени ребра и то от двете страни, този човек беше толкова блед и стресиран, че не знаеше какво се случва, не можеше да говори, той не позна коя съм.

Просто нямам думи!“.

Разбра се, кои са абитуриентката и приятелят ѝ загинали в инцидента край Русе. Очевидец-Аз също карах, но все едно че бях спрял 18-годишната Миляй и 22-годишният й приятел Джейхан от село Тръстеник са младежите, загинали при те…May 17 2021vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!