След 50 години Мисис баба Дони Василева откри родната си майка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известната като носителка на титлата Мисис баба Дони Василева разказа как с огромни усилия е успяла да открие биологичната си майка. Тя разказа разтърсващата си лична история по Нова телевизия и заяви, че ще създаде фондация, за да помага на хора като нея.

През 1971 тя се ражда като трето дете в семейство, в което бащата категорично не приема да се грижи за още една дъщеря. Родното име на Дони е Елена. Малко след раждането ѝ бащата напуска семейството, новороденото момиче е осиновено. Още от малка Дони е тормозена, другите деца и казват, че е „купена“, след като разчува за нейната история. В 7 клас осиновителите ѝ разкрива на бъдещата Мисис баба, че не е тяхно родно дете.

Дони Василева се опитва десетилетия да открие биологичните си родители. През цялото време удря на камък, защото номерът на делото за осиновяване, с който разполага, е сбъркан. Тя обаче разбира това наскоро, едва след като се включва в група във Фейсбук за хора с подобна съдба. Чрез социалната мрежа тя се свързва и с юрист, който ѝ помага да разкрие истината за произхода си.

Мисис баба открива родната си майка, а за биологичния ѝ баща, който е причината тя да бъде изоставена, се оказва починал. Дони Василева разбира, че има брат и две сестри. В момента те се чуват всеки ден и наваксват за времето, през което те са били разделени и не са знаели истината.

Дони Василева заяви, че е приела за своя кауза да работи за промяна на закона в България, така че след определена възраст всяко осиновено дете да получава информация за биологичните си родители. По този въпрос активно работят и юристи. Тя заяви, че фондация с нейно участие ще започне да помага на хора, които са в това положение и търсят отговори за това как са се появили на този свят.

Вижте жената, с която кметът на Стрелча изневерил на Доника Василева от Фермата / СНИМКИЗам.-кметицата на Стрелча разтурила семейството на красивата Мисис Баба Дони Василева. За скандалнит…Jan 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!