След 35 години брак съпругът ми реши да ме напусне. Какво да правя? Вече съм на 63 години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Децата решха да прекарат новогодишните празници с приятелите си и си тръгнаха. Съпругът ми каза, че трябва да отиде на гроба на родителите си. Повярвах и той отиде.

Седмица по-късно той все още не се беше върнал у дома. Той се появи вкъщи на осмия ден и обяви, че иска развод. Той заяви, че на мястото, където отива, има човек, който ще го излекува. Оказа се, че наскоро той е бил намерен чрез социалните мрежи от жената, която е обичал преди 40 години. Тя живее в същия град, от който са съпругът ми и сестра му. Затова той е решил да отиде при нея, като ми каза, че иска да посети сестра си и да посети гроба на родителите си.

Той беше с нея няколко дни, вероятно се оплакваше от живота с мен. Тя му обеща, че ще сподели с него своите пари, ще му даде колата си и ще го излекува от всичко! В замяна тя се нуждаеше само от документ за нашия развод. Той сам ми каза всичко това и прекара още няколко часа в разговори за китайската традиционна медицина, която може да лекува всички болести и бившата му нова любов притежава всички тайни на това лекарство.

Разбира се, не исках лесно да му дам развод. Освен това просто нагло исках да го поуча, без да мисля за чувствата си. Но той се оказа по-противен – сам подаде молба за развод и делба на имущество в съда. Скоро ме извикаха на разпит.

Не очаквах да е такъв негодник. Съпругът пише в изявление, че не сме имали брачни отношения от 15 години, а през последните 5 години дори сме имали отделно домакинство. Написах в отговор, че не съм съгласна с всичко това.

Естествено разбирам, че съпругът ми е искал приключение на стари години. Но що за 67-годишна „фея“ е тази, която е решила да отнеме чужд мъж от семейството?! Може би е сложила нещо в чая на съпруга ми. Тя дори няма нищо против, че той пие по 100 грама всеки ден, защото трябва да покаже, че е на негова страна. Е, аз съм лоша, карам му се, забранявам му да пие толкова много с един бъбрек.

Няколко пъти го молих да промени решението си, но нищо не помага. Какво да правя? Ние вече живеем на това място от 35 години и той е като неразделна част от мен. Не знам какво да правя, да го пусна или да му повлияя по някакъв начин чрез децата…

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!