След тежка борба с рака само на 19 почина Георги от Паталеница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почина Георги Арнаудов от пазарджишкото село Паталеница – момчето, което се бори с рак на тазобедрената кост. 19-годишният младеж успя да обедини хиляди хора в цялата страна, които помогнаха в неговата борба с коварната болест.

След 12 години мрак Кремена отново може да чете Благодарение на високотехнологични очила, жена с почти напълно загубено зрение може да чете отново.…May 21 2020vijti.comНовината за кончината на момчето бе съобщена във фейсбук страницата „Да помогнем на Георги“.

„Напусна ни най-красивото момче с най-прекрасната усмивка. Да се надяваме, че вече е на по-добро място и болка няма да има. Но болката за нас е огромна. Искрени съболезнования на семейството му и близките. Благодарим ти, че те имаше, че те познавахме, че беше наш приятел, че ни направи по-добри. Ще ни липсваш ужасно много звездичке, където и да си те обичаме безкрайно“.

Георги премина няколко курса на лечение в Китай. Момчето се нуждаеше от преливане на кръв в Пазарджишката болница, в благородното дело се включиха множество хора. Искрени съболезнования на семейството на Георги Арнаудов.

Източник: Пловдив24

И 50 буркана ще са ви малко – най-вкусната туршия от зелени домати. Леко киселка, леко лютичка – върви и на филийка, и на ракийка:Ако обичате леко киселия и леко лютичък вкус, тази туршийка е точно за вас! Ако досега не сте консер…May 28 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!