След раздялата Роксана залюби мускулест бандит със слава на „лошо момче“ (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от звездните раздели на годината бе тази на поп фолк звездата Роксана и мъжа й Александър. Както се казва, на Рокси и писна да носи на гръб мъжа си и го напусна, без да й мигне окото! Сега се появи пикантният слух, че певицата е залюбила немски бандит, още преди да е получила официално развод.

Потвърждението дойде чрез социалните мрежи

Рекет

В страницата й във Фейсбук бе качена публикация от светския сайт LifeOnline.bg, в която пише, че Роксана има афера с главатар на фракция от известната в Германия рокерска групировка „Ангелите на Ада“ (Hells Angels), които, макар и да се представят просто като фенове на мощните мотори, имат печалната слава на едни от най-злите бандити в Европа.

Певицата пазарува в Германия, а охранители от „Ангелите на Ада“ бутат количката й.

Роксана супермаркет

LifeOnline.bg

Досиетата на някои членове на бандата са пълни с обвинения в сводничество, трафик, рекет, убийства, обири и т.н.

Снимки

На въпрос от главния редактор Елза Парини в лайф в Тик-Ток, 37-годишната ромка се опита да отрече информацията, че е в близки отношения с мъж от криминалния контингент в Германия.

Тя обаче бе притисната от факта, че има папарашки снимки, на които се вижда  как пазарува в голям хипермаркет под зоркия поглед на трима здрави охранители.

Бичетата носят тениски с отличителните белези на „Ангелите“ и в крайна сметка Роксана бе принудена да признае, че това е вярно, но помоли да не се избързва, защото тя сама щяла да обяви, когато е сигурна, че има какво да разкаже пред медиите.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!