След победата в „Капките“: Колега на Краси Радков от екипа на Слави срази с думите… / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Краси Радков взе голямата победа в „Капките“ и за първи път в подобни формати всички са доволни, че той е победителят. Актьорът се оказа истински любимец на публика, колеги и водещи на предаването. Множество звезди се изказаха ласкаво за Краси, ето какво написа и дългогодишният му колега в „Шоуто на Слави“ Мариан Бачев:

Зрителите изригнаха за Крисия в „Капките“: Е, не е ли странно? / СНИМКИКрисия се представя като истински изпечен артист, като успява да се събере и да даде всичко от себе …May 11 2022vijti.com

„Вчера Краси Радков спечели Като две капки вода. Той не вярваше, защото пеенето не му е силна страна. Казах му, че хората харесват таланта му на комик, а не таланта му на певец! И бях прав!

А че е голям човек го доказа и фактът, че дари автомобила-награда в полза на Педиатрията в София – той наистина отиде в шоуто, за да зарадва публиката.
Браво, Краси!
Не тагвам Краси, защото той НЯМА ПРОФИЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ и всички такива, с негово име, са измама“.

Скандалът е голям, прекали ли Халваджиян: Мрежата беснее заради финала на Капките Масово недоволство се лее из нета след вчерашния полуфинал на шоуто „Като две капки вода“. След осп…May 11 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!