След кютека: Гущерови с нов дом СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова се похвали, че отново живеят в къща. Семейството се е пренесло в имота преди броени дни, като и двамата с мъжа й Християн побързаха да качат снимки от имота, който Lupa.bg научи, че не е техен, а им е отдаден под наем.

Бившата плеймейтка даде възможност на последователите си да й задават въпроси, а те я попитаха дали е в нов дом. Блондинката на писа с големи букви „ДА“. Семейството се е изнесло от тристайния си апартамент, който обитаваше до преди броени дни и където беше под наем.

След скандала с бореца Кирил Терзиев, когото Гущерова обвини в побой, Хриси и Светла изведнъж се замогнали и отимали пари за къща, където наемът им е значително по-солиден.

Както е известно, Кирил се оплака, че семейство Гущерови му дължат куп пари. Както по-рано писахме, бившите милионери имат наложени запори на всичките си фирми. Остава загадка откъде се е замогнало семейството.

„Разследването за побоя, нанесен ми от бореца Кирил Терзиев, продължава. Имам много какво да кажа по темата „побой“, но на последното заседание в съдебна зала ме предупредиха да спра с изявленията пред медиите“, призна съпругата на Гущеров.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!