След като изненадващо напусна „Игри на волята“: Рени проговори за отношенията си със Светлин

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ренета Георгиева, по-известна като Рени от дуото близначки Сузи и Рени в мрежата, напусна „Игри на волята“ по собствено желание. Тя го направи на последния съвет на Дръзките със сълзи на очи, като официалната причина, която посочва за решението си, е контузията, която е претърпяла дни преди да влезе в шоуто.

След тежката загуба в номинационната битка, представителите на двете противоположни коалиции при Дръзките Павел и Наталия бяха изпратени на двубой за спасение.

След края на епизода Рени бе гост в подкаста „След игрите“, където беше попитана от водещата Ваня за отношенията ѝ със Светлин. Той определено има симпатии към нея и това е очевидно за зрителите, както и за останалите от племето на Сините. Но до сега никой от тях не бе говорил по темата. Рени, макар и да избягваше въпроса, все пак намекна, че между тях може би има нещо, което е продължило и след предаването, тъй като с очевидно леко притеснение, каза че между тях „може и да има, може и да няма“ любовни отношения.

Втората номинационна битка тази седмица противопостави Дръзките и Силните. След впечатляващата си победа, вчера Сините не успяха да се опълчат на своите опоненти и Зелените грабнаха четвъртата си поредна победа. Напрежението след номинациите при Гордите се пренесе и в тяхната територия – Стопанството. Завърналият се Кралев и номинираният Благой продължиха да влизат в пререкания и да странят от всички останали, правейки мира и спокойствието в племето невъзможни.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!