След близо година отсъствие от ефира: Милен Цветков отново се завръща като водещ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистът Милен Цветков, който не е на екран от август 2018 г., отново се връща като водещ. Този път не с тв предаване, а във фейсбук в предизборно студио „Избери страна в битката за България“, в което ще се представят кандидатите на „Демократична България“ за евровота, пише clubz.bg.
„Интервюта с нашите кандидати за евродепутати и лидерите на Демократична България“, се обяснява в профила на политическата формация в социалната мрежа. Въпросите към Иванов са изцяло предизборни: „Как отговаряте на хората, които си казват „Защо да си давам гласа за малка политическа сила, след като тя няма да спре БСП от властта“?; „Трябва ли ГЕРБ да продължи да управлява независимо от резултата на изборите?“ и т. н.
Милен Цветков остави апартамент за 200 бона на бившата си женаБившият телевизионер Милен Цветков, който има две деца от две различни жени, така и не случи на жена…Mar 31 2019vijti.com

„Избери страна“ е с адрес www.facebook.com/chasatnamilencvetkov, фейсбук канала, който преди Милен Цветков използваше за комуникация с телевизионните си зрители.
„Часът на Милен Цветков“ се излъчваше по Нова тв до август 2018 г. в полунощ, всеки делничен ден.
„Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“. Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с NOVA“, с това съобщение от телевизията обясниха решението си да свалят предаването от екран.

Два месеца по-рано водещият получи нещо като предизвестие.
През юни 2018 г. Нова тв не излъчи предварително заснет епизод на „Часът на Милен Цветков“, тъй като „не отговаря на стандартите на телевизията за обективност, истинност и баланс на гледните точки“. Една от предварително обявените теми за неизлъченото предаване беше „Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?“. Борисов обяви, че няма нищо общо със скандали и поиска от телевизията да не „забъркват името му в цензура или автоцензура“.
Източник: Petel
Милен Цветков в тежка депресия: Прокуденият от Нова тв журналист се завърна към колбасарския бизнесИзгоненият от Нова телевизия водещ Милен Цветков е изпаднал в тежка депресия. Култовият тв водещ ход…Feb 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!