Слави Трифонов не искал да става премиер, а Тошко Йорданов няма да е министър

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов каза, че следващият министър-председател трябва да бъде различен от този, който беше преди служебния кабинет. Слави не е човек, който иска персонално власт. Слави е човек, който иска резултати, заяви пред bTV Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

РЕТРО: Служителка на Дългия: Слави Трифонов е кошмар, крещи и чупи телефони в стените!За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящите парламентарни избори, се говор…Jun 13 2021vijti.com

Министерски съвет и министрите ще бъдат правилно подбрани изпълнители на политики, добави той.

Нямам никакво желание да бъда в Министерски съвет, категоричен е Йорданов.

Според него „в служебния кабинет има министри, които се справят добре. Но дали ще бъдат част от бъдещо правителство или не – зависи след изборите“.

Например министърът на икономиката, министърът на финасите – мисля, че се справят много добре, каза заместник-председателят на „Има такъв народ“. 

С „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ можем да водим разговор (след вота – б.р.), защото не са партии от статуквото, заяви още Тошко Йорданов.

Слави Трифонов гласи Ива Митева за премиер?Слави Трифонов нямал намерения да заема политически пост, камо ли да става премиер. За такъв обаче о…Jul 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!