Слави Трифонов за първи път отговори на нападките: Чух всякакви сценарии за бъдещето си, а това е прекрасно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов за първи път взе отношение по спекулациите и прогнозите, които се правят след неговото финално шоу на 31 юли.
От тогава той пази мълчание, независимо че се изписаха слухове за неговият бъдещ телевизионен проект, както и в коя телевизия ще бъде. Замълча и покрай десетките коментари на политолози, както и изследвания на агенции, за неговото политическо бъдеще.
Днес той наруши мълчанието със статус във Facebook, но и с него не разкрива много от това, което предстои.
„В последното предаване на „Шоуто на Слави“ обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект.
Слави Трифонов – новият месия: Няколко възможни сценария за ролята му в политическия живот на БългарияПредставяме ви мнението на Тодор Беленски, публикувано в Актуално, доколко сте съгласни с него, прец…Aug 17 2019vijti.com

От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.
Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си“, написа Трифонов.
Днес пък агенция „Барометър“ го сравни с Николай Бареков, а проектът му щял да дръпне гласове от „Воля“ и „Атака“.

Припомняме, че бившата приятелка и голяма любов на Слави Трифонов Магдалена Ангелова била поканена в новата телевизия на шоумена „Седем осми“. Това гласи последната клюка в тв средите, като според запознати Дългия предложил на психоложката да води собствено предаване, узна „Галерия“.
То щяло да бъде със социална насоченост, тип риалити, по подобие на „Истински истории“ по Би Ти Ви и „Съдби на кръстопът“ по НОВА. В него щели да бъдат представяни реални казуси от практиката на Маги като семеен терапевт.
За разлика от сходните риалити шоута, предаването по „Седем осми“ щяло да бъде съсредоточено изцяло върху изграждането на семейните ценности и съхраняването на добрите взаимоотношения между партньорите.

Маги все още обмисляла офертата, твърдят запознати. Психоложката и Слави поддържат връзка само като приятели. Съпругът на Ангелова обаче имал притеснения жена му да работи за бившия си, пък макар парите да били доста добри. Трифонов предлагал на Маги месечна заплата от 10 000 лева, като й дал пълна свобода сама да събере екип от хора и да напише концепцията на предаването.
Източник: bulnews.bg
Слави Трифонов кани популярна водеща в новата си телевизия, стана ясно и кой ще е шеф на 7/8 ТВИво Сиромахов става шеф на „7/8 ТВ“ Журналистката Цветанка Ризова може да изгрее в нов ефир от есент…Aug 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!