Слави Трифонов: Заразените се увеличават, мерките падат! Каква е логиката?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Вчера има 104 констатирани носители на Ковид-19, според Националния Оперативен Щаб. Днес има 93. И министър-председателят казва, че няма проблем и всичко е точно и отпускаме мерките.

Преди два месеца и половина имаше по 10 вирусоносители на ден и министър-председателят и Националният оперативен щаб твърдяха, че ще има трупове по улиците и няма да ни стигнат чувалите за трупове.

Голям скандал разтресе телевизията на Слави Трифанов (ВИДЕО) Огромен скандал предизвика плеймейтката Дениз Хайрула, известна с голия си задник, който показ…Jun 11 2020vijti.com

Страната беше блокирана, затворена, от същите тези хора и същия този министър-председател. Имам странното усещане, че цифрите, логиката и истината нямат никакво значение.

Значение имат страхът, егото, властта, заблудата и самозаблудата. Така стоят нещата. Точка“, написа Слави Трифонов в социалната мрежа Фейсбук.

Слави стана говорител на Мангъров Слави Трифонов се вживя в ролята на говорител на началника на Детската клиника към Инфекц…Jun 11 2020vijti.com

Пловдив24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!