Слави Трифонов готви атака на кметските избори

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов готви инвазия за кметските избори на есен, твърдят два независими източника.
Гологлавият водещ вече е провел предварителни сондажи със социолози и в близките седмици смята да предприеме обиколка в страната.
Трифонов има намерение да издигне 18 кандидата в големите областни градове и по този начин да направи генерална репетиция за следващия парламентарен вот.
За целта Дългия внимателно опипва почвата преди да застане с името си зад определени личности, които според него имат шанс да станат градоначалници.
Слави Трифонов получил доста апетитно предложение от братя ДомусчиевиСлави Трифонов е отхвърлил апетитно предложението от новите собственици на Нова тв братя Домусчиеви …May 25 2019vijti.com

След напускането си от bTV, Трифонов все още не беше заявил твърдото си намерение да влезе в политиката, но сега то вече е факт, независимо, че на този етап е неофициално.
Нещо повече – Дългия е активирал сценаристите си да търсят не само подходящи кандидати за местните избори, но и такива, които да оглавят негови политически офиси в централната част на България.
До този момент Трифонов проведе два кастинга за млади политици. Последният бе преди близо година, когато заедно с доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров направиха събеседване с избрани от тях българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система.

Наскоро Слави Трифонов коментира скандала с връщането на субсидиите от страна на партиите: Оптимистичното е, че благодарение на онези свободни медии (предимно сайтове), които не скриха скандала със субсидиите, но и на многото свободни и отговорни граждани, които не си мълчаха, над 30 милиона лева от нашите пари няма да потънат в партийните каси, каза той. И още: „Това че партиите години наред са си трайкали, че им отпускат повече от законово установения размер субсидия, не е проблем на никакъв закон. Проблемът е в незаконното прилагане на закона. Прилагане на принципа „Ако мине“. На този принцип миналата година партиите са получили по 13,23 лв. на глас. А не по 11 лв. Така бюджетът за 2018 г. е бил ощетен с над 6,5 млн. лева.“
Източник: Блиц
Стана ясно защо Слави Трифонов продава жилището си в СофияСлави Трифонов разкри защо е решил да продаде столичния си дом Шоумена Слави Трифонов официално прод…May 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!