Слави обявява утре старта на телевизията си „7/8“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов ще обяви във вторник, 22 октомври, в 11 часа старта на новата си телевизия. Шоуменът и пресен лидер на политическия проект „Няма такава държава“ ще го направи в интервю, което ще бъде излъчено на официалната му фейсбук страница.

Слави Трифонов и възходът на простотията. Илитерат обучава проф. Огнян Герджиков по правни теми„Слави Трифонов пояснява на професор Герджиков: Няма законово основание съдът да не регистрира моята…Oct 14 2019vijti.com

Темата на интервюто му е „7/8 TV – начало, разпространение, съдържание“. В него ще стане ясно дали той ще продължи да прави „Шоуто на Слави“, но вече по кабел. От видеата, които Трифонов пуска във фейсбук страницата си, е видно, че ще има актьорска вечер.

Както Lupa.bg първо съобщи Дългия е купил националната кабелна телевизия „Стара Загора“, която ще бъде прекръстена на „Седем осми“. Той самият обяви името на телевизията си още на 31 юли в последното издание на „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви.

Тогава също каза, че медията му ще стартира след 15 септември. Месец по-късно е сигурно поне това, че телевизията ще тръгне тази година.

От документите, подадени пред Съвета за електронни медии от екипа на Слави, е видно, че досегашната програма на кабелната телевизия ще бъде променена. За да я регистрира, СЕМ е поискал повече разяснения за предстоящата промяна.

Фирмата, която оперира зад телевизия „Стара Загора”, е „Статис” АД, съобщи първо Lupa.bg. На 10 октомври 2019-а, акционерното дружество е сменило борда на директорите и вече начело е един от най-близките хора на Слави – 50-годишният Евгени Димитров – Маестрото. В управата влизат още 44-годишната Ася Тодорова и 47-годишната Диана Младенова, с които Трифонов работи от дълги години в продуцентската си фирма „Седем осми“.

Капиталът на АД-то е 51 000 лева, разпределени в 1500 поименни акции с цена 34 лв., показа още проверката ни. Адресът на фирмата вече е променен на София, пл. България 1, НДК, зала 12.

Доскоро зад регионалната медия стояха близкият до БСП адв. Дамян Георгиев (51) и журналистката Станимира Димова Димова (50). Източник: ЛУПА

Партията на Слави Трифонов вече се промени. „Няма такава държава“ започна да маха хора от съвсем новата си организацияCлaви Трифoнoв вeчe зaпoчнa дa изключвa хoрa oт нoвaтa cи пaртия „Нямa тaкaвa държaвa“. Прeди дни в …Oct 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!