Скритите кодове, с които веднага разбираш, дали телефонът ти се подслушва:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дори и да не сте от хората, които дават вяра на най-различни теории на конспирацията, то сигурно поне веднъж сте имали странното усещане, че телефонът ви се подслушва . Киното и литературата ни дават достатъчно изобретателни сценарии, по които правителството или някой друг заинтересован лесно може да придобие достъп до личните ни данни, имейлите и дори – телефонните ни разговори.

5G мрежата настъпва в Пловдив! Сложиха първите антениПо време на извънредното положение в затворените молове се извършват тестове на новите 5G клетки за …Apr 9 2020vijti.com

кодове мобилен телефон

На пръв поглед невероятната екипировка и шпионските джаджи са плод на въображението на режисьорите, което няма нищо общо с реалния живот, но това не е съвсем вярно.

Ако имате каквито и да било съмнения по въпроса, ето как лесно може да проверите, дали телефонът ви се подслушва с тези 7 кода . Всичко, което трябва да направите, е да ги напишете с клавиатурата в секцията на смартфона си, откъдето набирате телефонните номера.

1. Код *#06#

С тази комбинация може да намерите уникалния IMEI номер на всеки смартфон.

2. Код *#21#

Тази комбинация ви позволява да получите информация за активирано пренасочване. Разберете дали някой получава вашите обаждания, съобщения или други данни.

3. Код *#62#

Тази команда ви позволява да разберете номера, на който препращате входящи повиквания.

4. Код ##002#

С този код може да изключите пренасочване на повикване. Сега само вие може да получавате обаждания.

5. Код *#30#

Предоставя информация за определяне на номера на входящ абонат.

6. Код *#33#

Тази комбинация показва информация за блокиране на изходящи поддържани услуги като обаждания, SMS и други данни.

7. Код *#43#

Този код дава информация за изчакване на повикване.

Покосената от „Ковид-19“ Ломбардия – жертва на 5G оявилите се в някои италиански медии предположения, че главен виновник за катастрофалното разпрост…Mar 17 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!