Скандал! Синът на Радев спипан на нелегалния купон без документи, викат го с призовка заедно с майка му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентският син Георги Радев е бил отведен в полицията, защото не е имал документи в себе си. Както медията ни съобщи ексклузивно по-рано днес, той е бил участник в нелегален купон, състоял се в хостел на столичния бул. „Христо Ботев“.

Теория на конспирацията: Световното правителство залага на Радев, Борисов и ортаци – аутМоже и наистина да ги има… Доналд Тръмп е нарушил 250-годишното споразумение на Кралския политичес…Jan 9 2021vijti.com

При идване на униформените след подаден сигнал и поискана проверка на документи, синът на Румен Радев не е имал такива в себе си. Вероятно е смятал, че ще му се размине, но полицаите са си свършили работата докрай, научи ПИК от свидетели на случката.
В полицията самоличността му е била установена, съставен му е акт за това, че е бил без лична карта и е пуснат, научи ПИК от свои източници.

Според отлично запознати, младежите са наели помещението през интернет, но поради липса на доказателства, че в там се е правил нелегален купон, от РЗИ няма как да ги санкционират, разкриват източници от службата.

Георги Радев пък е извикан в понеделник с призовка, заедно с майка си, за да дава обяснения за инцидента и да му бъде връчен акт в 4-то РУП в столицата.

Топ ясновидката Фидес Хюсеин: Румен Радев триумфира, а Борисов го чака ужасяващ край!Pyмeн Paдeв нe caмo щe имa втopи мaндaт, нo и щe тpиyмфиpa зa Бългapия! Πpeзидeнтът Pyмeн Paдeв нe c…Feb 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!