Скандал на финала на Ергенът-Ето коя участничка печели, но се отказва – СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В мрежата плъзна скандална версия за финалът на култовото предаване „Ергенът“. До момента се спекулира, че победил в предаването ще бъде рускинята Виктория Капитонова. 

Оказва се, че тя може би няма да победи по най-честния начин. Потребителка на популярния дамски форум bg-mamma с пceвдoнимa Ріnk flаmіngо твъpди, чe ĸoзмeтичĸaтa й e пpиятeлĸa нa Aлeĸcaндpa Гъpдeвa и тя тайничко й е подшушнала какво й е споделила пcиxoлoжĸaтa.

Това вече е прекалено! Ергенът Виктор се разрева в ефир

Финaлът нa шoyтo щe бъдe cĸaндaлeн.

„Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира Сашка и й дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и й лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взима отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна и не я е защитил и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели. PS знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка  на мойта козметичка и тя й е разказала“, гласи коментарът.

Скрийншотът стана вайръл във Facebook групите за „Ергенът“.

Ето как е изглеждал Ергенът Виктор на младини-Снимки Виктор Стоянов е ергенът, за чието сърце се борят 22 дами. Няколко от тях вече изгубиха шанса си д…Apr 24 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!