Скандал навръх Великден: Нова тв удари жестоко по bTV с този ход

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нова телевизия удари по най-милото bTV. От известно време зрителите наблюдават, че двете водещи телевизии си разменят кадри и се цакат максимално кой коя знаменитост ще прилапа.

Навръх Великден Нова нанесе поредната порция горчивина на конкурента си. Причината е, че в ефир излъчи един от най-колоритните кадри на bTV – готвачката Силвена Роу.

Към момента тя вече не се подвизава в никоя медия, а се занимава с кулинарство в Дубай. Това всъщност е вторият готвач, който се приближава към Нова тв след активна работа при конкуренцията.

Най-явният пример за това е водещият на Hell’s Kitchen Виктор Ангелов. Както той, така и Роу бяха водещи в конкурентното Masterchef, но си биха шута от там.

„Христос Воскресе, Българио! Празник е и световната тенденция относно здравословното хранене, не е да се заменя захарта, а да се намалява количеството й“, поде тя в ефира на „Събуди се“.

„Козунакът пред мен е направен с българска роза и какао. Тази комбинация е уникална. В Дубай това е истински хит. Българите идват тук, за да си хапнат“, заяви Роу.

По думите й яйцата и месото са чудесни протеини.

„Ако преядем с тези качествени продукти, не е краят на света. Гледайте да готвите със зехтин. Олиото и всички мазнини, които идват от семе, са много неполезни за нас. Намалете захарта. Ако рецептата изисква 300 грама захар, намалете я на 200 и вижте какво ще стане“, посъветва готвачката.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!