Скандално! Халваджиян се ядоса в ефир на Рачков и Геро заради лиготиите им

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Магърдич Халваджиян се скара в ефир на водещите на „Като две капки вода“ Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро.

Продуцентът взе микрофона и от сцената на предаването доста сериозно посъветва двамата да се отнасят с уважение и респект към журито. Явно шегите и майтапите им в предишните четири предавания този сезон са му дошли в повече, както и на голяма част от зрителите между другото.

Тази вечер към звездното жури, което ще оценява имитациите, ще се присъедини телевизионният продуцент и музикант Димитър Станчев.

„Пиша песни от дете. Бях на 12, когато написах цяла песен от край до край. Млад напуснах България и заживях в Канада. Песента, която ще чуете, написах в една снежна нощ в Торонто“, сподели той за песента, която изпълни на сцената на „Като две капки вода“.

„Лично поканих г-н Станчев да журира. Той е изключителен меломан и мой приятел. Той е човек, който живее заради музиката и съм изключително щастлив, че прие“, сподели Халваджиян.

Маги Халваджиян си скубе косите след чутовния гаф на Мариана Попова в „Капките“ (Снимки): Всяко живо предаване не е застраховано от гафове и често пъти именно те са това, което харесваме в …Mar 9 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!