Скандални голи снимки на Габи от преди тунинга се появиха в мрежата /Снимки 18+/

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мацката, за която цяла България говори, има куп операции по тялото и лицето си Скандални голи снимки на най-одумваната участничка в „Ергенът“ Габи изтекоха в социалната мрежа.

На една част от фотосите 21-годишната пловдивчанка показва огромния си напращял бюст. Откъде са кадрите, никой не знае. Някой подозират, че те са от сайт за възрастни, но ние не можем да сме сигурни и да обвиняваме момичето в каквото и да било. Снимките наистина са горещи и спиращи дъха. Напълно е възможно Габи да ги е пращала на някое бивше гадже, за да му покаже каква тигрица е.

Габи преди … На кадрите, с които „България Днес“ разполага, момичето, което заяви, че не работи, а си гледа кефа, опитва да прикрие чудовищно големите си гърди с ръка. Това обаче не й получава, тъй като балоните са толкова огромни, че нищо не може да ги покрие.


….и сега

Вижте и скандалното видео, което се завъртя в мрежата:

Малко е плашещо, но вижте скандалната Габи от „Ергенът“ преди корекциите / СНИМКИЕдна от най-скандалните „моми“ в шоуто на бТВ „Ергенът“ е минала през доста поправки на външността с…Mar 13 2022vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!