Скандалната Кристи: Излъгах „Биг Брадър“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кристи, която наскоро напусна къщата на „Биг Брадър“, направи скандалното признание, че съзнателно е излъгала по време на кастинга за предаването, когато я попитали дали може да понесе изолацията от външния свят. „Казах „да“, но знаех, че няма да успея,“ призна тя пред Елизабет Методиева в предаването „На кафе по Нова тв.

Кристи също така сподели, че е съгласна с мнението на зрителите, че участието й в шоуто е било „ненужно и абсурдно“. Тя осъзнава, че поведението й е било неподходящо и признава грешките си: „Моето държание не трябва да се показва по национална телевизия и не е пример за никого.“

Актрисата поясни, че скандалите за цигари в къщата всъщност не са били истинският проблем, а израз на емоционално напрежение. „Истерясах“, заяви тя, като обясни, че напрежението я е накарало да реагира остро.

Кристи се обърна към зрителите с уточнението, че това, което те виждат, е само малка част от реалността: „Важно е да знаете, че виждате само 5% от това, което се случва в къщата“, добави тя, подчертавайки, че много от нещата остават зад кулисите.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!