Син се яви на шофьорски изпит като… майка си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ейтор Шиаве се накиприл с блузка с флорални мотиви, перука и лакирани нокти
43-годишен бразилец бе арестуван, след като се преоблече като жена и се яви на изпит за шофьорска книжка вместо майка си, съобщава Би Би Си, цитирани от Факти.

В човешкия живот няма по-важен човек от майкатаАко майка ви е жива, но вие напоследък не сте имали време за нея, правите голяма грешка. Днес вие се…Dec 14 2019vijti.com

Ейтор Шиаве се накиприл с блузка с флорални мотиви, перука и лакирани нокти, но изпитващият го се усъмнил в пола му и извикал полиция.

Механикът се опитал да се представи за 60-годишната си майка Мария, тъй като я били късали вече три пъти. Ейтор твърди, че жената не знаела нищо за плана му и се е явил на изпита зад гърба ѝ.

„Опитваше се да изглежда възможно най-естествено. Беше си сложил много грим и се беше нагиздил с дамски бижута“, разказва инструкторът Алине Мендоса. „Усетих, че нещо не е наред чак като седна в колата“.

Извиканите полицаи проверили документите на Шиаве и схемата лъснала. Мъжът веднага бил арестуван за измама и злоупотреба с чужда самоличност.

Източник: ЛУПА

Късмет: Бащата печели 500 бона, майката – 10, щерката 100 хил. лв.Родопчанинът Здравко Кукунджиев спечели 500 000 лева от лотарията. Късметлията от Доспат грабна печа…Dec 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!