Синът на Росица Кирова закопа Тошко Йорданов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отвратителен скандал се разигра тази седмица от трибуната на Народното събрание между председателя на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов и прокудената от партията Росица Кирова. Бизнесдамата се прочу, след като премина от редиците на партията на Слави Трифонов към тази на Бойко Борисов, след като премиерът я повози в джипа си, а след това пи кафе с нея.

Сценаристът на Слави си позволи да изрече куп обидни квалификации по адрес на видинската депутатка онзи ден, но днес се извини за думите си.

Стъки за Тошко: Необичащият да полага грижи за косата си, или се хващайте и работете, или …Шефът на ММА федерацията Станислав Недков Стъки атакува тежко Тошко Йорданов и Балабанов от ИТН. Ето…Apr 24 2021vijti.com

Ето го официалното съобщение на страницата на политическата формация ИТН.

„В изказването си от 23 април 2021г. в Парламента цитирах информация от сайта „Бивол” за съдружник на Росица Кирова наричайки го наркотрафикант. Позволих си да цитирам непроверена информация, действие, което е непривично за мен и моите колеги, за което искрено се извинявам“, се казва в съобщението на Тошко Йорданов.

До този момент Росица не е коментирала извинението от страна на сценариста на Слави, но във фейсбук профила й позиция по темата дойде от сина й Любен Бишков.

Момчето, което учи в Оксфорд, сподели следните думи към Тошко:

„Аз обичам и се гордея с майка си! Надявам се, Тошко да научи децата си на същото.

От нея зная, че гневът е лош съветник, злобата разяжда и прави от хората духовни джуджета, и ако тя приема извинението на Тошко, аз дали трябва да го приема?

С моите 18 години не съм толкова зрял. Чудя се, дали би трябвало да го приема.

Честит имен ден, мамо!”, допълни момчето.

Цяла България чака Слави да проговори, а ето как реагира Тошко Йорданов!Заместник-председателят на ПП „Има такъв народ“ Тошко Йорданов заяви, че за момента от партията ще с…Apr 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!