Синът на Рачков вече е голямо момче и е досущ катo красивата си майка (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За никого не е тайна, че комикът Димитър Рачков има син от предишна връзка, който носи неговото име. Митко-младши е плод на любовта между Рачков и сценаристката на „Откраднат живот“, Христина Апостолова.

Димитър Рачков син

Сега момчето е вече на цели 14 години и е умалено копие на майка си .

Митко-младши известно време също се изявяваше в сериала, но още преди години разреди появите си заради училището. Младежът живее с майка си, нейния мъж –продуцента Евтим Милошев и брат си Петър.

Димитър Рачков младши с майка си

В събота семейството обядва в новооткрития ресторант на Хилда Казасян заедно с Владо Пенев, Марта Вачкова и семействата на Захари Бахаров и Теодора Духовникова.

Пенев увековечи сбирката, но по-късно изтри снимката, въпреки че се похвали публично в „Маскирания певец” колко добре си е прекарал при Казасян. Той все пак остави снимката с децата, на която освен Митко-над седналия Пенев са още брат му Пепе, децата на Бахаров Максим и Кая и дъщерята на Теодора Духовникова Ема.

Владо Пенев деца

Апостолова е била съпруга на музиканта Димо от група „Пиф”. Двамата се женят на младини, но бързо се разделят, тъй като „гледат в различни посоки“, както по-късно обяснява Христина. После Апостолова ражда дете от Димитър Рачков, а днес тя също е доволна от живота си с продуцента Евтим Милошев.

Димитър Рачков празнува рождения ден на сина си в компанията на Анита – СНИМКИЧестит 16-ти рожден ден, Мите! Обичаме те!“, това написа водещият и любим на всички комик Димитър Ра…Nov 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!