Синът на Ламбо си осиновява наследници

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Владимир Данаилов – син на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева, на 27 юли ще навърши 36 години в Америка, където живее и работи като лекар. Откакто се е оженил за половинката си Виктория, майка му Ирен не спирала да го подпитва дали скоро ще я направят баба. Тя искрено мечтаела да има внуче и била готова да зареже живота в България и да се върне обратно в Щатите само за да им помага, ако се сдобият с наследник.

На този етап от живота си обаче синът на Ламбо бил категоричен, че не му е дошло времето за по-сериозни отговорности, но не изключвал възможността за осиновяване. „Искат да осиновяват деца. Те са малко шашави и двамата“, обобщава с типичния си хумор актрисата, която смятала, че са готови за родителството. Всъщност съпругата на Влади има дългогодишен опит с малчуганите, тъй като работи като детски учител, макар да е от знатна американска фамилия. Основно тя подхранвала семейния бюджет, докато Данаилов-младши учеше медицина, след като изтегли кредит от 300 хиляди долара, за да покрие скъпото си образование в Щатите.

Сега обаче Влади ще започне да погасява дълга си, тъй като вече е нает на работа в болницата в Хънтингтън, Западна Вирджиния, където всъщност с жена му живеят. Докато обаче се стигне до етапа, в който ще има собствен кабинет, синът на Ламбо щял да мине през всички отделения и да взема всякакви тежки смени – и дневни, и нощни. Той е избрал за своя специалност нефрологията, но все още не практикувал точно в нея. Все пак получавал добри пари за изтощителния труд, а с годините заплатата му щяла да нараства.

Наскоро младото семейство си купи и нова къща, в която със сигурност имало място за повече от едно дете. Те предвидливо оставили цял етаж от нея свободен, за да може, когато реши, Ирен да им ходи на гости и да има достатъчно пространство, за да се чувства комфортно. Освен това мечтаели и всяко от децата им да си има своя стая. Засега обаче идеята за осиновяване все още била на етап на обсъждане между Влади и Виктория, които не са предприели стъпки към процедурата. В Щатите тя е доста сложна и потенциалните осиновители минават през редица проверки и наблюдения от службите, за да докажат, че могат да носят подобна отговорност.

Синът на Ламбо : Не успях да спазя обещание към татко / СНИМКИБаща ми липсва на всички, казва Владимир Не съм първи по успех, а втори, изплащам $300 хил. за учене…Dec 18 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!