Синът на Камелия проходи, показа снимка от прощъпулника

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изпълнителката се похвали със снимка от прощъпулника на Баян, където придържа момченцето с ръка, докато то прави първите си стъпки. Камелия не разкри какъв предмет е хванал Баян на прощъпулника си, но според запознати щял да бъде „готвач“, защото си е харесал лъжичка.

Фотосът предизвика вълна от коментари – по-голямата част от които поздравителни за важното събитие в живота на семейството. Певицата рядко публикува снимки на сина си и след последната на последователите й веднага им направи впечатление русата коса на Баян. Макар Камелия да е блондинка, естественият цвят на косата й е тъмно кестеняв, почти черен – какъвто е и на Цветин.

Това отново породи съмнения, че момченцето не носи гените на звездното семейството, пише Интриги. До момента Камелия и Цветин не са коментирали как са станали родители.

Певицата дълги години имаше репродуктивни проблеми, а версиите за това как се е сдобила с бебе са различни. Според някои певицата е използвала услугите на сурогатна майка, други пък смятат, че детето е осиновено.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!